Confusion

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om ting lenger. Usikkerheten er nesten uutholdelig. Skal jeg spise den sjokoladen, eller skal jeg la vær? Jeg vet jo at det ikke er bra. Men jeg vet at søtsuget ikke blir tilfredstilt ellers. Så jeg spiser den, og får dårlig samvittighet. Jeg får aller mest lyst til å få den opp igjen. Men jeg klarer ikke. Det å kaste opp er noe av det absolutt verste jeg vet. På en eller annen måte klarer jeg å holde det nede når jeg er syk. Orker ikke tanken på den ekle smaken og lukten. Oppkast er rett og slett utrolig ekkelt.

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om musikk. Jeg har akkurat fått vite at Tokio Hotel endelig skal ha konserter i Norge. På en måte har jeg kjempelyst, på en slik måte at jeg nesten dør på meg. Men jeg vet ikke om jeg vil. Det er rundt et år siden jeg sluttet å høre på dem. Ikke liker jeg de nye sangene heller. Men likevel... De er en del av livet mitt. Jeg angrer ikke på at jeg likte dem. Elsket dem. Var besatt av frontfiguren, Bill Kaulitz. Hadde 27 plakater på rommet mitt, og kjøpte tyske blader bare for å få flere. TH var livet mitt i hele åttende og niende klasse. Jeg kan ikke nekte for det. Hjertet mitt begynner fortsatt å banke fort ved tanken på Spring Nicht. Av det vakre smilet til Bill. Jeg savner den tiden.

Men samtidig er jeg glad den er over. Jeg var ikke lykkelig på den tiden. Det var den tiden jeg og Marte kranglet som værst, og alt var i grunn helt dritt. Musikken hjalp meg gjennom det, enn så klisjéaktig det høres ut. Hjelper meg forsatt.

Jeg er forvirret. Og en smule trist. Cheer me up, pretty please?

Lag en ny lykkekake

hits