Satisfied.

For now. Selv om headeren ser ut som sånne fat på en hylle. Men jeg likte mønsteret :) Også lurer jeg på en ting; er det noen som vet hvordan jeg legger en link inn i sidemenyen? Skulle ha linket til fremsiden, ettersom jeg tok bort teksten under headeren.

Nå sitter jeg her, og er ganske så stram i maska. Mwahaha, nå var jeg morsom. Tar ansiktsmaske. På tide å jage vekk mine demoner. Urenheter, altså. De har hatt en plass i mitt ansikt altfor lenge. Neste trinn i min livshelomvending blir å begynne å trene mer. Eller begynne å trene i det hele tatt. Haha.

Jeg er i skikkelig Twilight-mode nå om dagen. Har snart pløyet meg gjennom den første boken for femte gang eller noe. Jeg blir helt absorbert. Det ordet funker kanskje bedre på engelsk. Twilight er jo også litt av grunnen til bloggadressen min. Dazzle. Ah, jeg vil også møte en vampyr som blender meg med sine gyldne øyne.

Livet er teit. Og likevel sitter jeg her og syter, selv om alt er tilrettelagt for meg, og jeg er så og si frisk. Det er mange som har det mye verre. Noen har kreft, noen sliter med angst, noen har problemer hjemme og noen sliter generelt. Men likevel klarer jeg ikke å tenke rasjonelt. Jeg bryr meg for mye om meg selv, tror jeg.

Liv Liland ble akkurat påkjørt. Jeg må slutte å se på Hotel Cæsar.

. Camilla

22.okt.2009 kl.21:06

Sånn til fremsiden på bloggen din, og ikke bare innlegget? Jeg pleier å trykke på headeren bare, jeg. Men er ikke sikkert alle har funnet ut at det går ..

Lag en ny lykkekake

hits