Dagens dramatikk.

Vi er midt oppi tidenes opppussing. Kjelleren vår, som har stått urørt siden huset ble bygget på 80tallet, skal tas i bruk. Alt var feil. Isolasjonen var feil, så vi hadde masse sopp og fukt. Selve muren er bygget feil. Alt! Så forrigeforrige sommer begynte vi med å grave rundt huset og fikse dreneringen. Nå, to år senere, er vi endelig klare til å begynne på ordentlig. Det vil si, vi er godt i gang. Et gulv er ferddig støpt. Vi har ryddet og sortert og ryddet og kastet og ryddet og flyttet og ryddet og fikset. Det har tatt sabla lang tid.

Jeg er så heldig at jeg skal få nytt rom i kjelleren. Og det er det som var dagens dramatikk; pappa har sagt feil mål til meg, så alt jeg hadde planlagt gikk i vasken. Nesten. Siden jeg er så kranglete av meg, pluss at jeg ble så sint at jeg begynte å gråte, klarte vi å få til et kompromiss. Så rommet mitt blir faktisk litt større, takket være min stahet :D

Nå har jeg fått dilla på sengegavler. Jeg bare MÅ finne en gavl. Problemet er bare at det finnes ingen norsk nettside som selger fine gavler. Er det noen som vet om en forhandler som selger gavler?

. Camilla

25.okt.2009 kl.23:32

Mamma lagde sengegavl selv ved hjelp av stoff, skumgummi og sponplate :D

Skrivesperre

26.okt.2009 kl.14:06

Hva er sengegavl? :P

Lag en ny lykkekake

hits