Personality check

God aften, små monstre. Som noen kanskje vet, har jeg et par-tre favoritt-blogger, og da jeg var inne på Nora ( http://noraaurstad.blogg.no/ ) sin blogg i dag, så jeg at hun hadde tatt en personlighets-test på Illustrert Vitenskap sine sider. Og, siden jeg er tidvis fordømt nysgjerrig, måtte jeg jo ta den. Nå, jeg må innrømme at jeg var veldig skeptisk, fordi jeg synes selv jeg har en kompleks personlighet, men mange av punktene passer ganske bra, altså. Bare se her:


Type 5 - Observatøren

Du er den intellektuelle, konsentrerte typen: innsiktsfull, nyskapende, taus og isolert.

Du er redd for å bli ubrukelig og utilstrekkelig.

Du lengter etter å være dyktig og kompetent.

Du drives frem av ønsket om å tilegne deg kunnskaper, forstå omverdenen og ha svar på alt.

Stort sett tenker du godt gjennom ting før du foretar deg noe. Du trives med å lære noe nytt, og du utfordrer de tradisjonelle måtene å gjøre ting på og utvikler selv nye teknikker og metoder. Du er ofte mer opptatt av tankene dine enn av verden rundt deg, og du isolerer deg ofte for å fordype deg i grublerier. Du kan bli så opptatt av din egen tankeverden at du tar avstand fra folk rundt deg fordi de forstyrrer deg. Av og til antar du bevisst ekstreme synspunkter for å holde avstand, og det kan gjøre deg provoserende og vanskelig å omgås.

Når alt går din vei, er du ytterst oppmerksom, innsiktsfull og visjonær. Du er nysgjerrig, alltid på hugget, og ingenting unnslipper din oppmerksomhet, slik at andre ofte oppfatter deg som litt sær og gåtefull. Du bygger opp store kunnskaper om alt som interesserer deg, og du blir ofte ekspert innenfor et felt der du kan bidra med nye og originale tanker.

Når verden går deg imot, blir du en eksentrisk og mistroisk einstøing som støter fra seg andre mennesker. Du blir besatt av dine egne tanker, og de utvikler seg til skremmende og truende forvrengninger som konstant forfølger deg. Du står i fare for å utvikle psykoser eller schizofrene trekk.

Niels Bohr og Bill Gates er typiske Observatører.

Ta testen her: http://illvit.no/sites/default/themes/ill_v1/iqtest/no/index_personality.htm


Skremmende passende noen steder... Nuvel. Ellers er livet mitt ganske kjedelig i grunn. Ikke for meg, men for dere, og da ser jeg ikke poenget i å skrive lange tekster om skoledagen min eller trening eller noe annet random. Føler selv jeg er inne i en bedre periode enn på lenge, og det har nok mye med sommertid og gjøre. Man blir virkelig i mye bedre humør av sol, jeg må innrømme det. Og det er jo bra, både for meg og andre rundt meg. Har også begynt å skrive igjen, og tegne, så da blir ikke alle de rare tankene mine trappet opp helt til hodet sprenges. Og det er jo også bra. 

Og der har jeg blogget nok for en stund. Ha en fortreffelig sommer, små monstre!

Ine

08.jun.2010 kl.22:39

wow, den personligheten var skremmende lik din egentlig, Stina :o men uansett så er det supert at du har skrevet noe nytt på bloggen din, noe jeg digger :D <3 Og jeg vil faktisk høre om de random tingene du gjør i løpet av en dag, så please skriv mer!!!! hihi

Ine

08.jun.2010 kl.22:48

Forresten ble jeg type 8, noe jeg ikke er særlig stolt av tror jeg. Høres ikke bra ut :( Det står blant annet at jeg vil begå kriminelle handlinger og bruke vold når verden går mot meg. Personer jeg tydeligvis er lik er Saddam Hussein og Fidel Castro!! hjelp, jeg må forandre meg :o

Stina.

09.jun.2010 kl.09:57

Hahahha, uffda Ine :P

marte

09.jul.2010 kl.02:19

bare slapp av Ine, du er for snill til å være slem :)

Det er verre med meg jeg fikk 7 og 9 og nesten 3, hadde jeg hatt en til så hadde det blitt likt.

Det er skikkelig scary,, for noen av punktene stemmer faktisk :O

Vi må ta den sammen en gang :D

Lag en ny lykkekake

hits