I DON'T WANNA LIVE IN A MODERN WORLD

Dere får unnskylde kløfta.
Ine, du klarte å overtale meg. Skal prøve å blogge mer for din skyld :D

Jeg har vært syk siden mandag. Sånn forkjøla-vondtihodet-vondtimagen-sårhals-kvalm-syk. Alt på én gang, egentlig. Siden jeg var såpass dårlig, bestemte jeg at det var best å holde senga (les: sofaen). Innimellom sovinga har jeg sett på film, og endelig fikk jeg sett Requiem for a Dream igjen. Å fyttekatta, den er så brabrabra! Jeg tror nesten ikke jeg har sett en bedre film, den er virkelig bra laget altså. Den er så annerledes og interessant, og guuud. Også er Jared Leto så himla fin i den. Sukk.

I dag følte jeg meg egentlig ganske mye bedre, men ikke helt frisk nok til skole. Men i morgen skal jeg altså. Og da kan det hende jeg kommer opp til muntlig eksamen! D: Let's hope not. Anywhoo ~

Jo, bildet øverst er heelt nytt, og det var egentlig mest for å vise min nye (som ikke er så ny lenger) hårfarge! Hmm, ser det lilla ut, sier du? Det ER lilla. Haha. Fargen heter Deep Plum, og jeg var innmari skeptisk i begynnelsen, men det ble ganske fint synes nå jeg. Også måtte jeg posere foran kamera, selvsagt. 

Aaaaaand... that's all, kids! So long, and good-night.

Ine

09.jun.2010 kl.22:00

weee :D nå ble jeg glad!!

Stina.

09.jun.2010 kl.22:01

Hahaha :D

Lag en ny lykkekake

hits