Såpeboblens flukt


Så langt i sommer har jeg malt hus (bilder senere, kanskje), sett på Vampire Diaries, hørt på musikk, hatt Ingvild-overnatting-pluss-kino-besøk, sovet lenge, blåst sopebobler, ligget i gresset og tegnet og lest nesten på én gang, og i grunn bare slappet av. Deilig.Her er noe av musikken jeg har hørt på, hvis du vil høre på. Du bør, for sangene er veldig bra, synes jeg. Og som et lite apropos; jeg fikk ikke hørt disse sangene før jeg la dem inn, så det kan hende det er noen feil eller dårlig kvalitet eller noe sånt.

Susanne Sundfør ~ The Brothel

B.o.B. feat Hayley Williams & Eminem ~ Airplanes Pt. 2. (Og jeg liker hverken rap eller Eminem, men denne har virkelig satt seg på hjernen, altså)

Era ~ Ameno (Remix) 

Det er fortsatt igjen en og en halv måned av ferien, og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre! Jeg og lillebror skal til Drammen neste uke og besøke fine søskensbarn og tante og onkel iallefall, men etter det... Hm. Jeg vet jo hva jeg vil, men det er vel litt sent å planlegge en Europa-rundt-tur nå...

NÅ må jeg faktisk legge meg, fordi pappa er streng og tvinger meg til å stå opp klokka halv ni for å male i morgen. Poor, little (big) me. Ciao!

Lag en ny lykkekake

hits