You make me feel askjfewlkelw in a good way

Jeg er så vanvittig forvirret om dagen. Vet ikke hva jeg vil med noen ting lenger. Følelser, gjøremål, mening, motivasjon, alt er bare most sammen til en liten ball og gjemt under senga. Jeg tar den frem noen ganger, holder den mellom hendene, men ender alltid med å dytte den tilbake. Alt jeg gjør er å sitte alene på rommet mitt og høre på musikk. Musikk, musikk, musikk. Where would I be without music? I don't think I would be at all.

I wish I had the guts to tell you the words I want to say, but I don't. There is just too much to lose.

Når jeg er alene hjemme kan jeg...

~ Sette på akkurat så høy og bråkete og skrikete musikk som jeg vil
~ Snurre rundt og rundt og rundt helt til jeg nesten faller overende, legge meg på sofaen og lukke øynene. Det er helt fantastisk, prøv det
~ Ha på så rød leppestift jeg vil, rødere enn mamma synes er fint
~ Se film eller lese bok, og gråte høyt eller le høyt akkurat der det passer meg uten å tenke på at det er rart
~ Kle meg ut i rare klær
~ Ha mini-photoshoot med meg selv


Bildet er linket

~ Finne karaoke-versoner av yndlingssangene mine på Spotify, og synge så høyt jeg vil, og føle meg nesten som en ekte artist
~ Skrike inn i en pute
~ Skrike uten pute
~ Tenke, for eksempel på skole og freake helt ut av tanken på kjemiprøven på onsdag
~ Danse og hoppe til jeg blir så sliten at jeg må sette meg
~ Gjøre akkurat hva faen jeg vil og være meg selv.

Et stikkord her er definitivt frihet. Jeg vil flytte for meg selv snart.

I believe in nothing but the beating of our hearts


Kilde

I dag er en sånn dag.
Regnfull og midtstilt.

Mer senere, lover. Kanskje.

~

I mellomtiden kan du sjekke ut denne spillelista: Filmfavoritter
Om du ikke har Spotify:


Wow, dette innlegget ble helt uten proposjon.

 

Hjelp, noen?

En; Headeren min er forskjøvet til venstre! Jeg har prøvd alt jeg kommer på, men den vil bare ikke på plass... 
To; Footeren min er fremdeles klikk. Jeg tror jeg på en eller annen måte har fått den til å ligge inni wrapperen, og nå holder den seg ikke på plass. Hvis du bruker Firefox eller Google Chrome kan du også se en stiplet linje mellom menyen og innleggene. 

Lilje i hagen

Er det noen smarte her som kan hjelpe meg? Jeg er egentlig ganske rimelig god på koding, men her står jeg fast...

Edit: Fant ut av headeren, men footeren er fortsatt klikk...
Edit to: Fant ut av footeren! ... kinda. Jeg rett og slett fjernet den :3

Home, sweet home

Photobucket-profilen min var så innmari full og rotete og uorganisert, så i dag bestemte jeg meg for å ta affære! Tok meg en halvtime kanskje, og nå ligger alle bildene fint og organisert i mapper. Det var ikke før etterpå jeg kom på at så og si alt på bloggen min består av bilder derifra, så da så bloggen min slik ut:


Very nice. Så da måtte jeg jo bare ordne designet, og siden jeg først måtte, så bestemte jeg meg for å liksågodt skifte det. Har også hatt lyst til å ha større bilder, så da la jeg til nesten 100 pixler i bredden. Det eneste dumme da, er at de gamle bildene mine er smalere enn innleggene, men det får jeg nesten bare leve med. Gidder ikke å laste dem opp på nytt, liksom ^^' (Jeg skal ta bildene på sidebaren også, men ikke akkurat nå)En helt annen ting, er at jeg endelig er hjemme igjen! Har vært borte nesten en hel måned sammenhengende (med unntak av to dager mellom turen til Drammen og turen til Årdal), så det er så himla godt å komme hjem! Ekstra fint er det å få se Lilo-pus igjen, og å få sove i min egen seng. Borte er bra, men hjemme er SÅ best.

Inception

Ikke noe mer spennende enn at jeg vil vinne kinobilletter til filmen Inception med Leonardo DiCaprio :) Han er jo ikke akkurat vond å se på, for å si det sånn. Også så den bra ut på traileren:

Klikk her for å delta i konkurransen om premierebilletter!

Twilight


Skumring

I morgen setter vi (jeg, mamma og lillebror) oss i bilen og kjører til Hønefoss. Derfra tar jeg og lillebror (han heter Simen, om du ikke visste det) bussen videre til Drammen! Der møter vi Theasøskenbarn, Jonassøskenbarn, tante Turid og Onkel John-Olaf, og vi blir ut uka. Det blir så kos! Vi kommer frem omtrent 17.40, og gjett hva jeg skal? Jeg skal se Eclipse! Igjen! Huhuhu, gleder meg :) Man må nesten se alle filmer to ganger, synes nå jeg. Data og kamera blir med meg til Drammen, så det er nok fare for noen oppdateringer derifra også :) 

Slenger med en sang (eller, egentlig ikke, siden det ikke er vokal på den) på slutten her, i stil med både tittel og bilde. So long, and goodnight.

Carter Burwell ~ I Know What You Are (Twilight Soundtrack)

Finheter fra Ellos


Se for deg en småkald dag i september, du skal på skole eller jobb eller kanskje ut med noen venner. Sorte ankelstøvletter med litt hel om du vil være ekstra fin, eller brune Converse om du liker skotøyet litt mer komfortabelt. Dette antrekket er uansett en vinner, og kommer ganske sikkert til å få en plass i garderoben min.

Såpeboblens flukt


Så langt i sommer har jeg malt hus (bilder senere, kanskje), sett på Vampire Diaries, hørt på musikk, hatt Ingvild-overnatting-pluss-kino-besøk, sovet lenge, blåst sopebobler, ligget i gresset og tegnet og lest nesten på én gang, og i grunn bare slappet av. Deilig.Her er noe av musikken jeg har hørt på, hvis du vil høre på. Du bør, for sangene er veldig bra, synes jeg. Og som et lite apropos; jeg fikk ikke hørt disse sangene før jeg la dem inn, så det kan hende det er noen feil eller dårlig kvalitet eller noe sånt.

Susanne Sundfør ~ The Brothel

B.o.B. feat Hayley Williams & Eminem ~ Airplanes Pt. 2. (Og jeg liker hverken rap eller Eminem, men denne har virkelig satt seg på hjernen, altså)

Era ~ Ameno (Remix) 

Det er fortsatt igjen en og en halv måned av ferien, og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre! Jeg og lillebror skal til Drammen neste uke og besøke fine søskensbarn og tante og onkel iallefall, men etter det... Hm. Jeg vet jo hva jeg vil, men det er vel litt sent å planlegge en Europa-rundt-tur nå...

NÅ må jeg faktisk legge meg, fordi pappa er streng og tvinger meg til å stå opp klokka halv ni for å male i morgen. Poor, little (big) me. Ciao!

I DON'T WANNA LIVE IN A MODERN WORLD

Dere får unnskylde kløfta.
Ine, du klarte å overtale meg. Skal prøve å blogge mer for din skyld :D

Jeg har vært syk siden mandag. Sånn forkjøla-vondtihodet-vondtimagen-sårhals-kvalm-syk. Alt på én gang, egentlig. Siden jeg var såpass dårlig, bestemte jeg at det var best å holde senga (les: sofaen). Innimellom sovinga har jeg sett på film, og endelig fikk jeg sett Requiem for a Dream igjen. Å fyttekatta, den er så brabrabra! Jeg tror nesten ikke jeg har sett en bedre film, den er virkelig bra laget altså. Den er så annerledes og interessant, og guuud. Også er Jared Leto så himla fin i den. Sukk.

I dag følte jeg meg egentlig ganske mye bedre, men ikke helt frisk nok til skole. Men i morgen skal jeg altså. Og da kan det hende jeg kommer opp til muntlig eksamen! D: Let's hope not. Anywhoo ~

Jo, bildet øverst er heelt nytt, og det var egentlig mest for å vise min nye (som ikke er så ny lenger) hårfarge! Hmm, ser det lilla ut, sier du? Det ER lilla. Haha. Fargen heter Deep Plum, og jeg var innmari skeptisk i begynnelsen, men det ble ganske fint synes nå jeg. Også måtte jeg posere foran kamera, selvsagt. 

Aaaaaand... that's all, kids! So long, and good-night.

Personality check

God aften, små monstre. Som noen kanskje vet, har jeg et par-tre favoritt-blogger, og da jeg var inne på Nora ( http://noraaurstad.blogg.no/ ) sin blogg i dag, så jeg at hun hadde tatt en personlighets-test på Illustrert Vitenskap sine sider. Og, siden jeg er tidvis fordømt nysgjerrig, måtte jeg jo ta den. Nå, jeg må innrømme at jeg var veldig skeptisk, fordi jeg synes selv jeg har en kompleks personlighet, men mange av punktene passer ganske bra, altså. Bare se her:


Type 5 - Observatøren

Du er den intellektuelle, konsentrerte typen: innsiktsfull, nyskapende, taus og isolert.

Du er redd for å bli ubrukelig og utilstrekkelig.

Du lengter etter å være dyktig og kompetent.

Du drives frem av ønsket om å tilegne deg kunnskaper, forstå omverdenen og ha svar på alt.

Stort sett tenker du godt gjennom ting før du foretar deg noe. Du trives med å lære noe nytt, og du utfordrer de tradisjonelle måtene å gjøre ting på og utvikler selv nye teknikker og metoder. Du er ofte mer opptatt av tankene dine enn av verden rundt deg, og du isolerer deg ofte for å fordype deg i grublerier. Du kan bli så opptatt av din egen tankeverden at du tar avstand fra folk rundt deg fordi de forstyrrer deg. Av og til antar du bevisst ekstreme synspunkter for å holde avstand, og det kan gjøre deg provoserende og vanskelig å omgås.

Når alt går din vei, er du ytterst oppmerksom, innsiktsfull og visjonær. Du er nysgjerrig, alltid på hugget, og ingenting unnslipper din oppmerksomhet, slik at andre ofte oppfatter deg som litt sær og gåtefull. Du bygger opp store kunnskaper om alt som interesserer deg, og du blir ofte ekspert innenfor et felt der du kan bidra med nye og originale tanker.

Når verden går deg imot, blir du en eksentrisk og mistroisk einstøing som støter fra seg andre mennesker. Du blir besatt av dine egne tanker, og de utvikler seg til skremmende og truende forvrengninger som konstant forfølger deg. Du står i fare for å utvikle psykoser eller schizofrene trekk.

Niels Bohr og Bill Gates er typiske Observatører.

Ta testen her: http://illvit.no/sites/default/themes/ill_v1/iqtest/no/index_personality.htm


Skremmende passende noen steder... Nuvel. Ellers er livet mitt ganske kjedelig i grunn. Ikke for meg, men for dere, og da ser jeg ikke poenget i å skrive lange tekster om skoledagen min eller trening eller noe annet random. Føler selv jeg er inne i en bedre periode enn på lenge, og det har nok mye med sommertid og gjøre. Man blir virkelig i mye bedre humør av sol, jeg må innrømme det. Og det er jo bra, både for meg og andre rundt meg. Har også begynt å skrive igjen, og tegne, så da blir ikke alle de rare tankene mine trappet opp helt til hodet sprenges. Og det er jo også bra. 

Og der har jeg blogget nok for en stund. Ha en fortreffelig sommer, små monstre!

En kald 1. Mai

Nå har jeg sittet i hele ettermiddag og fikset design, og vet du hva? Jeg er enda ikke fornøyd. Ikke helt, i alle fall. Mangler bare noen småting. Tenkte å fikse såkalt "Inspo", men vet ikke helt... Det er så oppbrukt. Vi får se. Ha en fortsatt fin (kald) 1. Mai!

iBoo

Hellandussen, jeg må ha en slik! Dette er en iPod docking, altså høytaler, som ikke koster så altfor mye. 399,- på Europris, og den gir god lyd for prisen, i følge tester. Også er den supersøt!

Er det noen som har erfaring med denne? Er den god eller dårlig?

Har jo bare tenkt å bruke den på rommet mitt, eventuelt badet og resten av huset. Tror ikke den funker på fest, ogsånt, men det er jo i grunn ikke noe problem for meg. Såååeh. Har noen prøvd den?

Untitled #5

Det føles som om jeg har levd en mannsalder. Som om hjernen har tenkt sine siste tanker og kroppen har tatt sitt siste skritt. Uten noe som helst ork til noen ting. Hver minste bevegelse krever enorme energiressurser, og det tapper meg helt. Det kjennes ut som om jeg svømmer motstrøms, og det hadde vært så utrolig deilig å bare gi etter. Men det går ikke an. Ikke i dette livet.

Jeg drømmer meg bort til gamle tider og klassiske eventyr. Fine kjoler og krøllete hår. I en tid der man måtte jobbe for å overleve, for å få mat på bordet, og slapp å kjede seg gjennom livet. Slapp å sitte på skolen mesteparten av dagen, men kunne heller gjøre noe nyttig. Slapp å tenke at alt man gjør, er for å ha alle mulige sjanser senere i livet. Spesielt når man egentlig ikke vil bli noe som helst, ikke lege, ikke ingeniør, ikke romforsker, ikke matematiker. Når man egentlig bare vil leve livet, oppleve ting, se verden. Virkeligheten gjør så vondt noen ganger.

Det er så mange ting jeg vil si, så mange ting jeg vil snakke om, men jeg klarer ikke. Nå står enda en ny uke for døren, og jeg kan knapt huske den vi snart er ferdig med. Jeg er lei av at livet bare suser forbi, at jeg blir eldre for hvert minutt, hvert sekund som går. Men jeg har jo ikke noe valg, må bare leve med det. Det er visst lettere enn å leve mot det, har jeg hørt. Det har jeg enda å tro på.

Hvordan har din uke vært? Jeg tror min stort sett ble oppsummert her. 

Alice in Wonderland

Jeg gleder meg enormt! Har meldt meg på alle mulige konkurranser for å vinne effekter, kinobilletter, tur til verdenspremieren, osv. Her er traileren:

Klikk her for å bli med på konkurransen du også!

Flightless bird

Dagene flyr av gårde, uten at jeg helt klarer å holde følge. Plutselig er det fredag igjen, og endelig helg. Og så blir det plutselig mandag igjen, og alt skjer før jeg rekker å trekke pusten. Men hva kan man egentlig gjøre? Noen ganger så lurer jeg virkelig på om jeg valgte riktig linje. Noen ganger føler jeg meg helt tom for både tanker, følelser og kreativitet. Noen ganger tenker jeg at allmennfag har ødelagt kreativiteten min, men det er vel bare en pris jeg må betale. Men faktum er at jeg ikke klarer å tegne lenger, og det er ille. Det har alltid vært en del av meg, men nå klarer jeg det bare ikke. Ingenting blir riktig, og jeg får bare det bare ikke ned på papiret. Klarer heller ikke å skrive lenger.

Og er det egentlig dette jeg vil? Har jeg lyst til å ende opp i en kjedelig, men godt betalt jobb? Mamma mener jo at jeg ikke kan "sløse bort" hodet mitt. Men hvorfor skal jeg bli lege eller advokat eller psykolog eller ingeniør eller forsker bare fordi jeg har hode til det? Jeg har ikke lyst til å bli en av dem som ikke gjør noe med drømmene sine. En av dem som lar seg selv forfalle, og vie livet sitt til en jobb, et sted eller en person. Jeg vil være fri.

Men samtidig er jeg livredd. Redd for å leve, redd for å dø. Redd for å miste meg selv.

Jeg tror jeg må slutte å skrive nå, før det blir altfor dypt og personlig. Jah.

Fireflies

Jeg ble utfordret av Ingvild til å skrive opp 10 ting som gjør meg glad. Så, i tilfeldig rekkefølge:

1   Bøker. Bøker, bøker og atter bøker. Drømme seg vekk i et rike langt, langt borte... *sukk*
2   Musikk. Fordi det gjør hverdagen litt bedre.
3   Materielle goder. Jeg er alt for materalistisk, jeg vet det.
4   Filmer!
5   Å få til vanskelige/tidkrevende mattestykker. My name is nerd.
6   Marte. Fordi du er den beste. 
7   Neglelakk :)
8   Potter Puppet Pals - The Mysterious Ticking Noise. It never fails to cheer me up.
9   Sove.
10 Å tegne/skrive. Fordi jeg må få utløp for følelser og tanker.

Enkelte av dem hørtes litt... rare ut, menmen.

Jeg utfordrer:
Marte ~ http://veggkrasj.blogg.no/

Untitled #4

I 2010 skal jeg:
~ Prøve å få fem i alle fag (VG1, iallefall)
~ Komme inn på IB
~ Bli flinkere til å gi komplimenter
~ Bli flinkere til å motta komplimenter
~ Begynne å trene minst 3 ganger i uka
~ Få sommerjobb
~ Begynne på alle historiene jeg har i hodet

Den siste hørtes en smule gal ut ._.'
Den første er jeg godt i gang på, er faktisk ferdig med nesten alle leksene vi har fått. Oooh.
Den andre går under nummer 1.
Den femte skal jeg snart fikse.
Nummer 3 og 4 har jeg faktisk blitt ganske flink på. Men mest nr. 3.
Den nest siste har jeg fortsatt en stund til på.

Nytt design har jeg fikset, også. Hvis resten av årets trehundeogfemtiåtte dager går like bra, kan det jo bli et riktig godt år. I certainly hope so.

It's Xmas time

Da er juledesignet på plass. Whatcha think?

Jeg har for lite og for mye å gjøre på samme tid. Jeg får ikke utløp for kreativiteten min, og det er utrolig frusterende. Føler meg som en sutrete emokid når jeg sitter på rommet mitt alene og hører på Bella's Lullaby og skriver alt som kommer ned. Og det er mye. Kanskje jeg skal legge ut noe på Deviantart. Eller ikke. Nei, det er nok litt for personlig. Så personlig at det er personlig på bloggen. Forstå meg den som kan.

Og det er vel nettopp det jeg ønsker meg. En som forstår meg. All I want for Christmas is youuuu.

Heldigvis er det juleferie snart, så da har jeg en unnskyldning for å gjøre ingenting hele dagen. Da skal det tegnes, og det er sikkert som banken. Tips til hvem jeg kan tegne?

Og en ting til; HVORDAN I HULESTE, HEITESTE, GRØNNESTE, DYPESTE GRANSKOGEN KUNNE CHAND VINNE X-FACTOR? Zomg.

Følg meg på Twitter, forresten: http://twitter.com/iStina_

Akkurat nå:

Har jeg lyst til å droppe ut av skolen, leve i nuet, drive med kunst og musikk og litteratur, sove om dagen, være våken om natten, slutte å telle dager, flytte til Paris eller London, møte nye og interessante mennesker, legge alt vondt bak meg (nei, det er ikke pent å spørre om hva som er så vondt).

Problemet er virkeligheten.

Hey, I just found out:

TVNorge skal sende Vampire Diaries! Noen flere enn meg som skal se? Leser bøkene nå, og sålangt har det jo lovet bra. Yay :3

I morgen har vi en dum naturfagprøve, og på onsdag har vi en enda dummere matteprøve. På fredag har vi gymprøve, men den tror jeg skal gå rimelig greit. Teoretisk prøve, såklart. Hadde det vært praktisk hadde jeg ikke hatt sjangs til mer enn 3. Ehja.

5. Desember.

I dag, klokken 11.28, var det 16 år siden jeg ble født. Jeg ble vekket klokken halv elleve med pakke, brus og litt godis på senga. I pakken lå det 1000 (!) kroner fra mamma og pappa, og de går rett til mobil. HTC Tattoo, for å være presis. Etter å ha drukket litt ananasbrus, stod jeg opp og åpnet de andre pakkene som hadde kommet. I pakkene (og konvoluttene) lå det: brun neglelakk, eyeliner og sokker; lue og 200 kroner; 500 kroner; 200 kroner; 200 kroner og hårbånd; 200 kroner. Med andre ord har jeg mer enn nok til mobilen.

I tillegg til disse gavene, fikk jeg en del i går også. Da feiret jeg med jentene, og temaet var Hollywood. Vi var så søte, atte :) Skal legge inn bilder senere, så kanskje jeg legger opp noen. I går fikk jeg: tekopp-og-skje-smykke, fugl-og-bur-smykke og Twilight Score; 150 kroner; parfyme; øredobber og sjokolade (nam); Brand New Eyes CD (Paramore). Dere er så snille, alle sammen n__n

Så alt i alt har jeg hatt en veldig fin bursdag, og nå skal vi spise resten av tacoen fra i går. Vi spiste ikke opp halvparten engang :P Nåvel, vi hadde jo kjøpt tre 600 gramspakninger med kyllingkjøttdeig, til syv jenter. Haha :DJeg skal prøve å ikke la det gå flere uker til neste gang jeg blogger. Kan jo ikke la Ine bli skuffet hver gang hun sjekker, og ikke finner noen nye innlegg :D

When it's time to live and let die

Kan en halvtimes styrketreningøkt tilgodegjøre at jeg ikke har begynt på leksene? Jo, jeg synes det. For å besvare mitt eget spørsmål. Fordi tretti minutter med hopping, dansing og noen mer seriøse øvelser er definitivt bedre enn å sitte foran TV'en og se en episode av Wizards of Waverly Place som jeg har sett 327482 ganger før. Men med 21st Century Breakdown på stereoen er det null problem, til og med for meg, og røre på skrotten. Know Your Enemy er helt herlig å hoppe eller å jogge-på-stedet til.

På torsdag er det en måned til bursdagen min, og idag er det 18 dager igjen til New Moon premieren - og jeg har selvfølgelig forhåndsbestilt billetter. Åff kørs.

happened
"And I stumbled upon a really interesting knife!" Literally.

Infrarød stråling in my ass.

Muntlige presentasjoner er det absolutt verste jeg vet om! Selvom dette egentlig ikke var fremføring, men "undervisning" som læreren har sagt flere ganger. Så står jeg der da, stammer og rødmer om hverandre og husker ingenting. Ender selvfølgelig med at jeg tar opp læreboka og prøver å fange opp noen ord for å komme på sporet igjen. Den gang ei. Så jeg prøver å lese av, men samtidig ikke lese av. Ikke en bra kombinasjon. De jeg skulle undervise begynner sånn smått å snakke, og jeg ser at de ser på ett eller annet på dataen. Jeg gir opp. Rett og slett. Det er dem det går utover. Jeg kan det jo egentlig, jeg bare får så syyykt jernteppe. Men det har blitt bedre.

Dagens dramatikk.

Vi er midt oppi tidenes opppussing. Kjelleren vår, som har stått urørt siden huset ble bygget på 80tallet, skal tas i bruk. Alt var feil. Isolasjonen var feil, så vi hadde masse sopp og fukt. Selve muren er bygget feil. Alt! Så forrigeforrige sommer begynte vi med å grave rundt huset og fikse dreneringen. Nå, to år senere, er vi endelig klare til å begynne på ordentlig. Det vil si, vi er godt i gang. Et gulv er ferddig støpt. Vi har ryddet og sortert og ryddet og kastet og ryddet og flyttet og ryddet og fikset. Det har tatt sabla lang tid.

Jeg er så heldig at jeg skal få nytt rom i kjelleren. Og det er det som var dagens dramatikk; pappa har sagt feil mål til meg, så alt jeg hadde planlagt gikk i vasken. Nesten. Siden jeg er så kranglete av meg, pluss at jeg ble så sint at jeg begynte å gråte, klarte vi å få til et kompromiss. Så rommet mitt blir faktisk litt større, takket være min stahet :D

Nå har jeg fått dilla på sengegavler. Jeg bare MÅ finne en gavl. Problemet er bare at det finnes ingen norsk nettside som selger fine gavler. Er det noen som vet om en forhandler som selger gavler?

Satisfied.

For now. Selv om headeren ser ut som sånne fat på en hylle. Men jeg likte mønsteret :) Også lurer jeg på en ting; er det noen som vet hvordan jeg legger en link inn i sidemenyen? Skulle ha linket til fremsiden, ettersom jeg tok bort teksten under headeren.

Nå sitter jeg her, og er ganske så stram i maska. Mwahaha, nå var jeg morsom. Tar ansiktsmaske. På tide å jage vekk mine demoner. Urenheter, altså. De har hatt en plass i mitt ansikt altfor lenge. Neste trinn i min livshelomvending blir å begynne å trene mer. Eller begynne å trene i det hele tatt. Haha.

Jeg er i skikkelig Twilight-mode nå om dagen. Har snart pløyet meg gjennom den første boken for femte gang eller noe. Jeg blir helt absorbert. Det ordet funker kanskje bedre på engelsk. Twilight er jo også litt av grunnen til bloggadressen min. Dazzle. Ah, jeg vil også møte en vampyr som blender meg med sine gyldne øyne.

Livet er teit. Og likevel sitter jeg her og syter, selv om alt er tilrettelagt for meg, og jeg er så og si frisk. Det er mange som har det mye verre. Noen har kreft, noen sliter med angst, noen har problemer hjemme og noen sliter generelt. Men likevel klarer jeg ikke å tenke rasjonelt. Jeg bryr meg for mye om meg selv, tror jeg.

Liv Liland ble akkurat påkjørt. Jeg må slutte å se på Hotel Cæsar.

Confusion

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om ting lenger. Usikkerheten er nesten uutholdelig. Skal jeg spise den sjokoladen, eller skal jeg la vær? Jeg vet jo at det ikke er bra. Men jeg vet at søtsuget ikke blir tilfredstilt ellers. Så jeg spiser den, og får dårlig samvittighet. Jeg får aller mest lyst til å få den opp igjen. Men jeg klarer ikke. Det å kaste opp er noe av det absolutt verste jeg vet. På en eller annen måte klarer jeg å holde det nede når jeg er syk. Orker ikke tanken på den ekle smaken og lukten. Oppkast er rett og slett utrolig ekkelt.

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om musikk. Jeg har akkurat fått vite at Tokio Hotel endelig skal ha konserter i Norge. På en måte har jeg kjempelyst, på en slik måte at jeg nesten dør på meg. Men jeg vet ikke om jeg vil. Det er rundt et år siden jeg sluttet å høre på dem. Ikke liker jeg de nye sangene heller. Men likevel... De er en del av livet mitt. Jeg angrer ikke på at jeg likte dem. Elsket dem. Var besatt av frontfiguren, Bill Kaulitz. Hadde 27 plakater på rommet mitt, og kjøpte tyske blader bare for å få flere. TH var livet mitt i hele åttende og niende klasse. Jeg kan ikke nekte for det. Hjertet mitt begynner fortsatt å banke fort ved tanken på Spring Nicht. Av det vakre smilet til Bill. Jeg savner den tiden.

Men samtidig er jeg glad den er over. Jeg var ikke lykkelig på den tiden. Det var den tiden jeg og Marte kranglet som værst, og alt var i grunn helt dritt. Musikken hjalp meg gjennom det, enn så klisjéaktig det høres ut. Hjelper meg forsatt.

Jeg er forvirret. Og en smule trist. Cheer me up, pretty please?

Breaking news

Nå sitter jeg på skolen og vrir hjernen. Vi har engelsk fagdag, og skal skrive om en internasjonal nyhet. Gruppearbeid. OG det skal legges frem foran hele klassen. Doom. Det eneste vi har kommet på er svineinfluensa, Obama som vant fredsprisen, og han fyren som vant Formel 1 (eller noe).

Jeg har på meg en hatt idag. Kult, ikke sant?

Wish me luck

Ok, jeg løy. Om designet. Kunne ikke dy meg, så jeg lagde en header i matpausen. Fin? Litt too much lilla, synes nå jeg. Menmen. Nå må jeg øve til geografiprøven. Ciao!

New

Ny blogg... nye muligheter? Fikser designet nuh, men gidder ikke å lage header før i kveld. Den "gamle" bloggen min var http://fantasyfanatic.blogg.no . Ciao!
hits