I DON'T WANNA LIVE IN A MODERN WORLD

Dere får unnskylde kløfta.
Ine, du klarte å overtale meg. Skal prøve å blogge mer for din skyld :D

Jeg har vært syk siden mandag. Sånn forkjøla-vondtihodet-vondtimagen-sårhals-kvalm-syk. Alt på én gang, egentlig. Siden jeg var såpass dårlig, bestemte jeg at det var best å holde senga (les: sofaen). Innimellom sovinga har jeg sett på film, og endelig fikk jeg sett Requiem for a Dream igjen. Å fyttekatta, den er så brabrabra! Jeg tror nesten ikke jeg har sett en bedre film, den er virkelig bra laget altså. Den er så annerledes og interessant, og guuud. Også er Jared Leto så himla fin i den. Sukk.

I dag følte jeg meg egentlig ganske mye bedre, men ikke helt frisk nok til skole. Men i morgen skal jeg altså. Og da kan det hende jeg kommer opp til muntlig eksamen! D: Let's hope not. Anywhoo ~

Jo, bildet øverst er heelt nytt, og det var egentlig mest for å vise min nye (som ikke er så ny lenger) hårfarge! Hmm, ser det lilla ut, sier du? Det ER lilla. Haha. Fargen heter Deep Plum, og jeg var innmari skeptisk i begynnelsen, men det ble ganske fint synes nå jeg. Også måtte jeg posere foran kamera, selvsagt. 

Aaaaaand... that's all, kids! So long, and good-night.

Personality check

God aften, små monstre. Som noen kanskje vet, har jeg et par-tre favoritt-blogger, og da jeg var inne på Nora ( http://noraaurstad.blogg.no/ ) sin blogg i dag, så jeg at hun hadde tatt en personlighets-test på Illustrert Vitenskap sine sider. Og, siden jeg er tidvis fordømt nysgjerrig, måtte jeg jo ta den. Nå, jeg må innrømme at jeg var veldig skeptisk, fordi jeg synes selv jeg har en kompleks personlighet, men mange av punktene passer ganske bra, altså. Bare se her:


Type 5 - Observatøren

Du er den intellektuelle, konsentrerte typen: innsiktsfull, nyskapende, taus og isolert.

Du er redd for å bli ubrukelig og utilstrekkelig.

Du lengter etter å være dyktig og kompetent.

Du drives frem av ønsket om å tilegne deg kunnskaper, forstå omverdenen og ha svar på alt.

Stort sett tenker du godt gjennom ting før du foretar deg noe. Du trives med å lære noe nytt, og du utfordrer de tradisjonelle måtene å gjøre ting på og utvikler selv nye teknikker og metoder. Du er ofte mer opptatt av tankene dine enn av verden rundt deg, og du isolerer deg ofte for å fordype deg i grublerier. Du kan bli så opptatt av din egen tankeverden at du tar avstand fra folk rundt deg fordi de forstyrrer deg. Av og til antar du bevisst ekstreme synspunkter for å holde avstand, og det kan gjøre deg provoserende og vanskelig å omgås.

Når alt går din vei, er du ytterst oppmerksom, innsiktsfull og visjonær. Du er nysgjerrig, alltid på hugget, og ingenting unnslipper din oppmerksomhet, slik at andre ofte oppfatter deg som litt sær og gåtefull. Du bygger opp store kunnskaper om alt som interesserer deg, og du blir ofte ekspert innenfor et felt der du kan bidra med nye og originale tanker.

Når verden går deg imot, blir du en eksentrisk og mistroisk einstøing som støter fra seg andre mennesker. Du blir besatt av dine egne tanker, og de utvikler seg til skremmende og truende forvrengninger som konstant forfølger deg. Du står i fare for å utvikle psykoser eller schizofrene trekk.

Niels Bohr og Bill Gates er typiske Observatører.

Ta testen her: http://illvit.no/sites/default/themes/ill_v1/iqtest/no/index_personality.htm


Skremmende passende noen steder... Nuvel. Ellers er livet mitt ganske kjedelig i grunn. Ikke for meg, men for dere, og da ser jeg ikke poenget i å skrive lange tekster om skoledagen min eller trening eller noe annet random. Føler selv jeg er inne i en bedre periode enn på lenge, og det har nok mye med sommertid og gjøre. Man blir virkelig i mye bedre humør av sol, jeg må innrømme det. Og det er jo bra, både for meg og andre rundt meg. Har også begynt å skrive igjen, og tegne, så da blir ikke alle de rare tankene mine trappet opp helt til hodet sprenges. Og det er jo også bra. 

Og der har jeg blogget nok for en stund. Ha en fortreffelig sommer, små monstre!
hits