Hjelp, noen?

En; Headeren min er forskjøvet til venstre! Jeg har prøvd alt jeg kommer på, men den vil bare ikke på plass... 
To; Footeren min er fremdeles klikk. Jeg tror jeg på en eller annen måte har fått den til å ligge inni wrapperen, og nå holder den seg ikke på plass. Hvis du bruker Firefox eller Google Chrome kan du også se en stiplet linje mellom menyen og innleggene. 

Lilje i hagen

Er det noen smarte her som kan hjelpe meg? Jeg er egentlig ganske rimelig god på koding, men her står jeg fast...

Edit: Fant ut av headeren, men footeren er fortsatt klikk...
Edit to: Fant ut av footeren! ... kinda. Jeg rett og slett fjernet den :3

Home, sweet home

Photobucket-profilen min var så innmari full og rotete og uorganisert, så i dag bestemte jeg meg for å ta affære! Tok meg en halvtime kanskje, og nå ligger alle bildene fint og organisert i mapper. Det var ikke før etterpå jeg kom på at så og si alt på bloggen min består av bilder derifra, så da så bloggen min slik ut:


Very nice. Så da måtte jeg jo bare ordne designet, og siden jeg først måtte, så bestemte jeg meg for å liksågodt skifte det. Har også hatt lyst til å ha større bilder, så da la jeg til nesten 100 pixler i bredden. Det eneste dumme da, er at de gamle bildene mine er smalere enn innleggene, men det får jeg nesten bare leve med. Gidder ikke å laste dem opp på nytt, liksom ^^' (Jeg skal ta bildene på sidebaren også, men ikke akkurat nå)En helt annen ting, er at jeg endelig er hjemme igjen! Har vært borte nesten en hel måned sammenhengende (med unntak av to dager mellom turen til Drammen og turen til Årdal), så det er så himla godt å komme hjem! Ekstra fint er det å få se Lilo-pus igjen, og å få sove i min egen seng. Borte er bra, men hjemme er SÅ best.

SummerNoen få bilder fra sommeren så langt. 
Hei Thea(fin)


Hei sel


Hei dårlig holdning

PS: Prøver ut forskjellige copyrightmerker for bildene mine, så det blir litt forskjellige fremover. Ikke at jeg egentlig har så voldsomt bruk for det (ingen leser jo bloggen min, så da er det heller ikke så stor fare for at de blir stjelt), men dog.

Inception

Ikke noe mer spennende enn at jeg vil vinne kinobilletter til filmen Inception med Leonardo DiCaprio :) Han er jo ikke akkurat vond å se på, for å si det sånn. Også så den bra ut på traileren:

Klikk her for å delta i konkurransen om premierebilletter!

When God runs out of paint


Albino påfugl


Krabbe


Pinnsvin


Marihøne


Elg


Pingvin

Ekorn


Slange

Twilight


Skumring

I morgen setter vi (jeg, mamma og lillebror) oss i bilen og kjører til Hønefoss. Derfra tar jeg og lillebror (han heter Simen, om du ikke visste det) bussen videre til Drammen! Der møter vi Theasøskenbarn, Jonassøskenbarn, tante Turid og Onkel John-Olaf, og vi blir ut uka. Det blir så kos! Vi kommer frem omtrent 17.40, og gjett hva jeg skal? Jeg skal se Eclipse! Igjen! Huhuhu, gleder meg :) Man må nesten se alle filmer to ganger, synes nå jeg. Data og kamera blir med meg til Drammen, så det er nok fare for noen oppdateringer derifra også :) 

Slenger med en sang (eller, egentlig ikke, siden det ikke er vokal på den) på slutten her, i stil med både tittel og bilde. So long, and goodnight.

Carter Burwell ~ I Know What You Are (Twilight Soundtrack)

Finheter fra Ellos


Se for deg en småkald dag i september, du skal på skole eller jobb eller kanskje ut med noen venner. Sorte ankelstøvletter med litt hel om du vil være ekstra fin, eller brune Converse om du liker skotøyet litt mer komfortabelt. Dette antrekket er uansett en vinner, og kommer ganske sikkert til å få en plass i garderoben min.

Såpeboblens flukt


Så langt i sommer har jeg malt hus (bilder senere, kanskje), sett på Vampire Diaries, hørt på musikk, hatt Ingvild-overnatting-pluss-kino-besøk, sovet lenge, blåst sopebobler, ligget i gresset og tegnet og lest nesten på én gang, og i grunn bare slappet av. Deilig.Her er noe av musikken jeg har hørt på, hvis du vil høre på. Du bør, for sangene er veldig bra, synes jeg. Og som et lite apropos; jeg fikk ikke hørt disse sangene før jeg la dem inn, så det kan hende det er noen feil eller dårlig kvalitet eller noe sånt.

Susanne Sundfør ~ The Brothel

B.o.B. feat Hayley Williams & Eminem ~ Airplanes Pt. 2. (Og jeg liker hverken rap eller Eminem, men denne har virkelig satt seg på hjernen, altså)

Era ~ Ameno (Remix) 

Det er fortsatt igjen en og en halv måned av ferien, og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre! Jeg og lillebror skal til Drammen neste uke og besøke fine søskensbarn og tante og onkel iallefall, men etter det... Hm. Jeg vet jo hva jeg vil, men det er vel litt sent å planlegge en Europa-rundt-tur nå...

NÅ må jeg faktisk legge meg, fordi pappa er streng og tvinger meg til å stå opp klokka halv ni for å male i morgen. Poor, little (big) me. Ciao!
hits